Zechsal detox zuiveringszout - 750g - DEZE MAAND MET KORTING!
Zechsal detox zuiveringszout - 750g - DEZE MAAND MET KORTING!
Reviews | Review toevoegen

De perfecte detox met de hoogste kwaliteit zuiveringszout van Zechsal. Ontzuurt, voert afvalstoffen af en ondersteunt je afweersysteem! Om te gebruiken in een (voet)bad of in te nemen in wat water.

€ 11,45
€ 9,95
Prijs per pot

 

Aantal: 
Bestellen

Natriumbicarbonaat (NaHCO3-) vormt een basische buffer in ons bloed. Het zorgt ervoor dat het bloed licht alkalisch blijft (pH 7.36) door zure afvalstoffen te neutraliseren. Natriumbicarbonaat wordt in de volksmond ook wel zuiveringszout genoemd vanwege de zuiverende werking bij het verwijderen van zuren. 

Een geweldige combinatie met Zechsal voetenbad of bad. Bij gezamenlijk gebruik versterken Zechsal zuiveringszout en Zechsal magnesium elkaar.

Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat naarmate we ouder worden, de hoeveel natriumbicarbonaat in ons bloed afneemt. Dr. Lynda Frassetto heeft laten zien dat een substantiële afname van de bicarbonaatbuffers begint bij de gemiddelde leeftijd van 40 jaar. Vanaf deze leeftijd ontstaan ook veel verzuringsklachten. 

Zechsal producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen conserveermiddelen. Zechsal zuiveringszout is onder GMP condities geproduceerd. 


Hoe gebruiken?
Via de huid

Gebruik 200 gram op een ligbad (80 a 100 liter water) en 40 á 50 gram op een voetenbad (ca. 4 liter water). Minimaal 20 minuten in bad.
Bij gebruik samen met Zechsal magnesiumkristallen de helft, dus respectievelijk 100 gram en 20 gram doseren.

Tip: meng eerst de magnesiumkristallen met warm water, voeg daarna pas het zuiveringszout toe. Gelijktijdig toevoegen geeft een reactie waarbij luchtbellen ontstaan en er een verminderde werking kan optreden.

Oraal
Meng 1,5 gram (halve theelepel) met een glas water of water met citroensap. Doe dit twee maal daags op een nuchtere maag of vlak voor de maaltijd. Bouw het langzaam op.

 

Waarschuwing:
Het gebruik van zuiveringszout is over het algemeen veilig. Vaak is de pH-waarde een goede indicatie of u extra zuiveringszout nodig hebt. Hoge doseringen kunnen hoofdpijn of misselijkheid veroorzaken. Langdurig gebruik kan schadelijk zijn voor nier en blaasweefsel. Gebruik het niet als u een natriumarm dieet volgt of (gelijktijdig) met medicatie als antibiotica en zuurremmers. Raadpleeg bij twijfel een arts.


Ingrediënten:
Natrii hydrogenocarbonas

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door 't Pure vrouwtje! Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina!
Dankjewelheart

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten

Birch Salt C/O Gerd - Lu...

€ 17,50

Bestellen

Yogandha Detox body oil

€ 29,95

Bestellen

Sauna Birch Scrub - C/O ...

€ 17,50

Bestellen